Kontakta oss
2024-06-04 - Nytt samarbete med IMI

Vi erbjuder nu ett brett utbud av högkvalitativa produkter, inklusive ångreduceringsventiler som VLB och VST-SE, samt andra avancerade ventiler som tidigare inte fanns tillgängliga hos oss.Nytt samarbete med IMI

Axel Larsson är glada att meddela ett strategiskt samarbete med sju framstående produktvarumärken inom IMI Process Automation-portfölj. Detta innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, inklusive ångreduceringsventiler som VLB och VST-SE, samt andra avancerade ventiler som tidigare inte funnits tillgängliga hos oss.

Genom detta partnerskap kan vi nu leverera ett större utbud av specialiserade flödeskontrollprodukter, skräddarsydda för avancerade processer inom olje- och gassektorn, järn- och stålindustrin, vattenkraftsindustrin samt tunga industrier som raffinaderier och gjuterier.

Vi kan bland annat erbjuda:

  • Steam conditioning ventiler
  • Turbine bypass ventiler
  • Choke ventiler
  • Spray water control ventiler
  • Anti surge ventiler

Kontakt

För att få en översikt över hela vårt IMI-sortiment eller för att diskutera dina specifika applikationsbehov vänligen kontakta oss på 010-455 97 00 eller via e-post på sales@axel-larsson.se.  

Läs mer om IMI här.<< Tillbaka