Kontakta oss
2024-02-22 - Ventiler för vätgas från Clean Energy Solutions®

Nu rullar vi igång våra affärer med produkter till vårt nya affärsområde Clean Energy Solutions®. Ventiler för vätgas från Clean Energy Solutions®

Nu rullar vi igång våra affärer med produkter till vårt nya affärsområde Clean Energy Solutions®. Denna gång levererar vi 4 st. Pekos kulventiler med säkerhetsspindelförlängare och dubbla packningar som garanterar nollutsläpp.

Ventilerna ska monteras i ett bränslesystem med 100% vätgas för drift av en turbin.

Pekos Valves - spanska kvalitetsventiler för krävande processapplikationer.

Pekos är en av Europas ledande tillverkare av kulventiler, med tillverkning i Bilbao och helautomatiserat lager i Barcelona. Företaget kännetecknas av produkter med lång livslängd, ett högt tekniskt kunnande och en mycket omfattande lagerhållning.
Läs mer om Pekos här.

Clean Energy Solutions® by Axel Larsson
Clean Energy Solutions® by Axel Larsson samarbetar med marknadens främsta leverantörer av produkter och instrument för hållbar energiproduktion. Vi har nyligen välkomnat en ny medarbetare som är expert inom området och kommer att samarbeta med både befintliga och nya leverantörer för att säkerställa att vi kan erbjuda det mest kompletta och högkvalitativa sortimentet av produkter. Läs mer om Clean Energy Solutions® här.

Vill du veta mer? Kontakta Arjan Jacobs på telefon 010-455 97 55 eller arjan.jacobs@axel-larsson.se.

Följ oss även på Linkedin för fler uppdateringar och mer om vätgas och hållbar energiproduktion.<< Tillbaka