Kontakta oss

Verksamhetspolicy

Axel Larsson Maskinaffär AB är ett fristående familjeföretag som grundades 1949. Vårt uppdrag är att med hjälp av teknisk kunskap förse industrin med produkter i och kring rörsystem. Vi representerar idag ett antal noggrant utvalda leverantörer.

Vi ska tillämpa gällande lagar, förordningar och direktiv som reglerar vår verksamhet samt hålla oss uppdaterade med förändringar i dessa bestämmelser.

I vår verksamhet ska vi ständigt sträva efter att minimera vår miljöpåverkan genom att i mesta möjliga mån hushålla med resurser.

Hög kvalitet för oss är när vi möter våra kunders förväntningar på tekniskt kunnande och service med våra produkter. Kvalitetsåtagandet uppnår vi genom att fokusera på våra kärnvärden:

Närhet - Våra lokala säljkontor för oss närmre våra kunder. Det gör att vi kan sätta oss in i och förstå våra kunders behov och erbjuda bästa möjliga service.

Långsiktighet - Långsiktighet i relationerna med våra medarbetare, kunder och leverantörer gör att vi kan garantera våra kunder kontinuitet, driftsäkra produkter och hög leveranssäkerhet.

Ständig förbättring - Vi jobbar aktivt med att fånga upp och ta tillvara på erfarenheter och idéer från medarbetare, kunder och leverantörer för att ständigt försöka bli ännu bättre. 

 

”Man ska kunna lita på AXEL LARSSON - idag, imorgon och om tio år”

(Citat från firmans grundare Axel Larsson)

 

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 - klicka här för certifikat