Kontakta oss

.

.

 

Kundanpassade automationslösningar för alla typer av processapplikationer

Hos oss får du tillgång till den samlade kompetensen hos en av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument. Olika typer av automationslösningar har en central del i vår verksamhet och vår verkstad monterar årligen mer än 30 000 kompletta ventilpaket, i en mängd olika utföranden.

Genom vår erfarenhet av alla slags industriella processer svarar vi upp mot olika branschers krav och kan ta fram kundanpassade lösningar för just ditt företags behov. Med fokus på hög kvalitet så representerar vi ett femtiotal mycket väletablerade tillverkare från främst Europa, Asien och USA, bland annat Siemens, Parker och Rotork.

Dessutom erbjuder vi, förutom kvalificerad teknisk rådgivning, ett av Sveriges största ventilbibliotek inom 3D CAD samt olika typer av tester och certifikat innan leverans från vårt omfattande lager. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och har högsta kreditbetyg AAA.

Kan vi hjälpa dig i din verksamhet? Har du frågor kring en konkret applikation eller vill diskutera en teknisk lösning för ett kommande projekt? Välkommen att kontakta oss - ett expansivt familjeföretag i tredje generation, grundat 1949. Läs mer om företagshistoria här.

Vi är medlemmar i Armaturföreningen - www.armaturforeningen.se