Kontakta oss

.

Vi kan erbjuda korta leveranstider, tack vare ett mycket omfattande lager och många tillverkare i närområdet.


För att ge våra kunder bästa möjliga service har vi sedan många år valt att ha en omfattande lagerhållning på våra standardartiklar. Det här gör att vi har bra möjligheter att kunna hjälpa er med snabba leveranser, när behoven är som störst.

Då vi årligen monterar mer än 30 000 ventilpaket i en mängd olika konfigurationer, har vi stor nytta av att ha ett så välfyllt lager av bland annat avstängningsventiler, manöverdon, magnetventiler och en mängd andra komponenter.

Dessutom har även många av våra Europeiska leverantörer valt samma strategi, vilket gör att vi tillsammans har goda möjligheter att möta upp era önskemål om leveranstider.

Vi gjorde också en stor ombyggnation under 2021 vilket har gett fördelar i form av en ännu bättre godsmottagning, ett tydligt materialflöde genom hela produktionen, större ytor för packning och utleverans samt ett utökat utrymme för monteringsarbeten.

Under 2024 har vi installerat nya plockmaskiner för att öka produktiviteten, spara tid och förbättra arbetsmiljön för vårt team. Läs mer här.

LÄS HÄR OM VÅR MONTERINGSVERKSTAD  >>