Kontakta oss

.

IMI

Axel Larssons samarbete med IMI

Axel Larsson är glada att meddela ett strategiskt samarbete med sju framstående produktvarumärken inom IMI Process Automation-portfölj. Detta innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, inklusive ångreduceringsventiler som VLB och VST-SE, samt andra avancerade ventiler som tidigare inte funnits tillgängliga hos oss.

Genom detta partnerskap kan vi nu leverera ett större utbud av specialiserade flödeskontrollprodukter, skräddarsydda för avancerade processer inom olje- och gassektorn, järn- och stålindustrin, vattenkraftsindustrin samt tunga industrier som raffinaderier och gjuterier.

 

Vi kan bland annat erbjuda:

  • Steam conditioning ventiler
  • Turbine bypass ventiler
  • Choke ventiler
  • Spray water control ventiler
  • Anti surge ventiler

 

Kontakt

För att få en översikt över hela vårt IMI-sortiment eller för att diskutera dina specifika applikationsbehov vänligen kontakta oss på 010-455 97 00 eller via e-post på sales@axel-larsson.se.

 

 

Varför välja IMI-produkter?

• Säkerhet: IMI:s produkter och tjänster är utformade för att minska riskerna och förbättra driftsäkerheten.

• Tillförlitlighet: Med robusta och pålitliga produkter minimerar IMI:s produkter dina driftstopp och underhållskrav.

• Effektivitet: IMI:s innovativa lösningar är utformade för att optimera flödeskontrollprocesser, vilket ökar den totala operativa effektiviteten.

 

Mer om IMI

Sedan 1888 har IMI drivits av en vision: "Breakthrough Engineering for a Better World". Från sitt ursprung i Birmingham, England, har de vuxit till en global ledare inom tekniklösningar som förbättrar livskvaliteten och skyddar miljön.

IMI Process Automation är en ledande leverantör av avancerade teknologier för kritiska flödeskontrollsystem. De specialiserar sig på att designa, tillverka och installera lösningar för krävande miljöer inom energi-, process- och industribranscher. Med en stark global närvaro i över 50 länder är IMI en betrodd partner för företag som söker innovativa och hållbara lösningar.